Terminator: Dark Fate İlk Fragmanı Yayınlandı! İzle!

Terminator Dark Fate

Sinema tarihinin en iyi serilerinden bir tanesi olarak kabul edilen Terminatör, yeni filmi olan Terminator: Dark Fate ile yeniden karşımıza çıkıyor. Daha önceden Terminatör 6 olarak duyurulan ancak ismi söylenmeyen filmin, Dark Fate olacağı da kesinleşmişti.

Normal şartlarda James Cameron, Terminatör filmlerinin yasal hak sahibi olarak görünüyordu. Ancak bir süre boyunca Terminatör filminin yasal haklarını başkasına devretmesi eleştirilmişti. Bunun nedeni ise ondan sonra yapılan Terminatör filmlerinin eleştirilmesi olmuştu. Ancak o, yeniden filmin yasal haklarını aldı ve ilgi çekici bir yapım sunmak için kolları sıvadı.

Terminatör: Dark Fate yine çok heyecanlandırdı

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton, filmin en gözde oyuncuları olacak. Terminatör’ün bu filminin yönetmenliği ise Tim Miller gibi deneyimli bir yönetmen tarafından üstleniliyor.

Terminator filmi

Film, vizyona gireceği tarih için biraz şanslı olacak. Muhtemelen o dönemlerde kendisi ile rekabet edebilecek çok fazla filmi olması beklenmiyor. Büyük bütçeli yapımlar genellikle, vizyona girmeden en az 2 yıl önce sinema severlere duyurulur. Bu filmin yaklaşık olarak hazırlıkları 2 yıl sürdü ve vizyon tarihi ise 1 Kasım. Filmin oldukça iyi bir izlenme sayısına ulaşması bekleniyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Terminator serisinin bu son filmi ile baş başa bırakıyoruz. Videoyu izledikten sonra film ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Terminator 6’nın çekimleri Avrupa’daki bu ülkelerde başlayacak