Netflix Sailor Moon Eternal hakkında bilinen herşey!

Netflix Sailor Moon Eternal hakkında bilinen herşey!

Sailor Moon Crystal, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie 2021 yaz filmlerinden biri olarak Netflix’te yer alacak. Dördüncü sezon, Sailor Moon Crystal’in önceki sezonları gibi gerçekleşmezken, yaratıcı ekip bunu bu yılın başlarında Japonya’da vizyona giren iki bölümlük bir film haline getirdi. Bununla birlikte, Japonya dışındaki hayranlar, Sailor Moon için uzun süredir bekliyordu. İşte Netflix Sailor Moon yapımı hakkında tüm bilinenler.

Sailor Guardians’ın bir sonraki macerası, Netflix aracılığıyla dünyanın geri kalanına gösterilmek üzere. Küresel yayın hizmeti Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie’nin fragmanını yayınladı. Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie, 3 Haziran Perşembe günü tüm dünyada resmi olarak Netflix’e gelecek. Başlangıçta 1. ve 2. bölüm olarak piyasaya sürülürken, iki ayrı tarihte çıktıkları Japon tiyatro modeli gibi Netflix bunu çift boyutlu uzun metrajlı bir filmde birleştirecek. Sailor Moon Crystal ve orijinal anime şimdiye kadar Hulu’da yayınlandığı için bu, Sailor Moon, Netflix’te ilk kez yayınlanacak. Orijinal Japonca versiyonu sunulacak olsa da Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie birden fazla dilde dublaj yapılacak.

Netflix Sailor Moon Eternal hakkında bilinen herşey!

Filmin konusuna gelirsek; Orijinal Sailor Moon şovunun hayranları için Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie, mangada geçen Dream hikayesinin bir uyarlaması olacak. Netflix, Nisan ayında yüzyılın toplam güneş tutulması sırasında geçen olayları anlatıyor, ancak Ölü Ay Sirki Tokyo’ya geldiğinde barışçıl dönem kısa kesiliyor. Efsanevi Gümüş Kristale sahip olmaya çalışırken, aynı zamanda Lemures, Dünya’yı istila etmeye çalışıyor. Ancak Usagi ve Chibi-Usa, sonunda Altın Kristal’in mührünü kırabilecek seçilmiş Bakire’yi arayan Pegasus ile tanışıyor. Bu film Sailor Moon Crystal’ın dördüncü sezonunu canlandırırken, Usagi’nin Ebedi dönüşümü göz önüne alındığında, potansiyel bir takip filmi gelebilir.

WhatsApp ve Telegram arasındaki rekabette yeni stratejiler