Amazon’dan Bitcoin ile alışveriş yapmak mümkün!

Amazon

Amazon’dan yayınlanan Google Chrome eklentisi ile Bitcoin gibi kripto para birimleri ile alışveriş yapmak artık mümkün. İşte eklentinin detayları.

Geleceğin para birimi olarak gösterilen ancak devletler tarafından denetlenemediği için bunun söz konusu bile olmayacağını düşündüğümüz kripto para birimleri, şimdi de Amazon’a göz dikti. Bildiğiniz gibi Amazon üzerinden alışveriş yaparken dilerseniz; kredi / banka kartı, destekleyen ülkelerde mobil ödeme ve hediye kodlarını kullanabiliyorsunuz. Amazon’a şimdi de kripto para ile alışveriş yapma imkanı geldi.

Amazon’dan Bitcoin ile alışveriş yapın!

Alışveriş devi Amazon şimdilik kripto paralara resmi olarak destek vermiyor. Google Chrome için yayınlanan Moon isimli eklenti sayesinde Amazon ödeme ekranında kripto para ile ödeme seçeneği açılıyor.

Moon eklentisinin geliştiricisi Ken Kruger; müşterilerin Amazon faturaları için QR kod oluşturacaklarını ve bu kodu okutarak ödemeyi gerçekleştirebileceklerini belirtiyor.

Amazon aynı gün teslimat hizmeti artık İstanbul’da

Amazon tarafından resmi olarak sunulmayan kripto para ile ödeme yöntemine güvenlik açısından şimdilik pek sıcak bakmadığımızı belirtelim. Eğer Moon eklentisini merak ediyorsanız; buradan eklentiyi Chrome tarayıcınıza indirebilirsiniz.

Bitcoin