Netflix oyunlar sekmesini güncelliyor

Netflix, 2022 için planlarını açıkladı

Alanının lider isimlerinden biri olan Netflix, üyeleri için yeni oyunlar geliştirmeye devam ediyor.

Netflix oyunlar sekmesini güncelliyor. Netflix denildiği zaman akla ilk etapta film ve diziler geliyor olabilir. Ancak ünlü medya platformunun aynı zamanda müşterilerine oyun hizmeti de sunduğunu biliyor muydunuz? Şu an itibariyle platformda, Netflix kullanıcılarının erişime açık 18 farklı oyun bulunuyor. Bu oyunlara erişebilmek içinse, akıllı telefonunuzdan Netflix hesabınıza giriş yapmanız ve ilgili menü çubuğundan “Oyunlar” sekmesine tıklamanız yeterli.

Netflix oyunlar

Bu sayede Netflix’in kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği ve içerisinde herhangi bir reklam ya da ürün satışı bulunmayan oyunlara ulaşabilirsiniz. Her ne kadar bu oyunları oynayabilmek için akıllı telefonunuza diğer uygulamalar gibi indirip yüklemeniz gerekse de, söz konusu oyunların sadece Netflix kullanıcıları tarafından oynanabileceğini unutmayın.

Netflix oyunlar

Netflix oyunlar sekmesini güncelliyor

İşte The Washington Post’ta yer alan bir habere göre şirket, 2022 yılının sonuna kadar platforma en az 30 yeni oyun daha ilave etmeyi düşünüyor. Eğer haber doğruysa bunun anlamı, 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle Netflix’de müşterilerine özel en az 48 farklı oyun olacak.

Netflix oyunlar

Oyunların tarzı, kategorisi veya diğer özellikleri hakkında herhangi bir bilgi verilemezken, platformda yer alan oyunlardan yola çıkarak bunların da klasik mobil oyun anlayışına sahip yapımlar olacağını söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Bakalım bir tarafta dizi ve film sektöründeki rakipleriyle amansız bir mücadele içerisinde olan Netflix, diğer tarafta açtığı yeni cephede ne gibi başarılar elde edecek?

Samsung akıllı telefon pazar payınde son yılların rekorunu kırdı