Huawei Band 7 özellikleri netlik kazandı

huawei band 7 1

Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni akıllı bileklik modeli Huawei Band 7 resmen tanıtılarak satışa sunuldu.

Huawei Band 7 özellikleri netlik kazandı. Huawei her ne kadar Android ambargosu yüzünden birçok pazarda sağlam darbe yemiş olsa da, bu durum bile onu dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Üstelik, böylesi büyük bir dışlanma sonrasında bile ayakta kalabilmesi ve yavaş yavaş yeniden birçok sektörde pazar payını az da olsa arttırmaya başlaması, Huawei’nin ne kadar güçlü bir şirket olduğunu gözler önüne seriyor.

Huawei Band 7 özellikleri

Huawei’nin toparlanma sürecinde oynadığı en yeni kozlardan biri ise Huawei Band 7 oldu. Şirket tarafından dün itibariyle tanıtılan bu yeni akıllı bileklik modeli, devasa denilebilecek ekranı, yeni nesil birçok sensörü ve 96 farklı spor modu ile sektördeki rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Huawei Band 7 özellikleri

Huawei Band 7’nin ilk göze çarpan özelliği demin de söylediğimiz üzere devasa ekranı. 1,47 inçlik bu ekran 368 x 194 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED panel imzası taşıyor. Ayrıca akıllı bilekliğin kasa kalınlığının da 9,99 mm olduğunu belirtelim.

Huawei Band 7 özellikleri netlik kazandı

Kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini hatasıza yakın ölçme vadinde bulunan Huawei Band 7 aynı zamanda TruSleep 2.0 teknolojisiyle uykunuzun da takipçisi olacak. Ayrıca kadınlar için adet döngüsü yapabildiğini de hatırlatalım.

Huawei Band 7 özellikleri

Sadece 16 gram ağırlığa sahip bu cihaz da tam 96 farklı spor modu bulunuyor. Tek şarjla 14 gün kullanım sunan, beş dakikalık şarjla ise en az 2 gün boyunca kullanım vadeden Huawei Band 7’nin NFC destekli modeli 47 dolardan, standart modeli ise 41 dolardan satışa sunulacak. Cihazın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne kadar olacağı konularında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

CoD Vanguard hile kodlarını tespit edecek