Netflix yeni animeden uyarlama projesini duyurdu

Netflix yeni animeden uyarlama projesini duyurdu

Yayın akışı devi Netflix son dönemlerde animelerden uyarlama yapımlara fazlasıyla odaklandı. Bu kapsamda şirket şimdi yeni bir projesini daha duyurdu. İşte tüm detaylar.

Netflix bünyesinin canlı aksiyon anime ve manga uyarlamalarına olan tutkusu yakın zamanda ortadan kalkmayacak gibi. Akış hizmeti, Legendary Entertainment ile sevilen anime My Hero Academia için bir canlı aksiyon üzerine çalıştıklarını duyurdu. Anime ve manga uyarlamasında kıdemli Shinsuke Sato (Alice in Borderland, Bleach) hem yönetmenlik hem de yönetici yapımcılık yapacak, senaryoyu ise Obi-Wan Kenobi’den Joby Harold yazacak. Bu kapsamda beklentileri yükselten yapım yayına sürüldüğünde bu beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz, zira daha önceki canlı aksiyon yapımları tamamen hayal kırıklığı olmuştu.

Netflix yeni animeden uyarlama projesini duyurdu

Hem manga hem de onun beslediği anime, UA Lisesi’ne katılmak ve o noktada çoğu insanın sahip olduğu doğal güçleri kaçırmasına rağmen bir süper kahraman olmak için can atan bir çocuk olan Deku’nun etrafında dönüyor. Hem manga hem de hala devam eden anime dalı başarılı oldu ve manga şimdiye kadar 65 milyondan fazla satışa ulaştı.

Netflix yeni projesi için oyuncu kadrosundan söz etmedi. Daha önceki uyarlamalarda olduğu gibi, Netflix’in bir My Hero Academia içeriği oluşturması merakla bekleniyordu. Ancak daha önceki yapımlarında hayal kırıklığı yaşanması nedeniyle beklentileri çok yüksek tutmamakta da yarar var denebilir. İzlemeye değer mi değmez mi ayrı konu. Netflix, manga ve anime canlı çekimleri konusunda en iyi geçmişe sahip değil.

C++, en popüler programlama dili listesinde Java’yı geride bıraktı