Netflix klasik manga serisi ‘Spriggan’ın animesini sunacak

Netflix klasik manga serisi 'Spriggan'ın animesini sunacak

Netflix, bu sene animelere odaklanıyor. Anime yelpazesini oldukça genişleten platform şimdi de klasik manga serisi Spriggan’ın animesini sunacak.

Geçtiğimiz günlerde anime klasiklerinden Sailor Moon‘u yayınlayan Netflix anime severlere hitab edecek yapımlarla geliyor. Platform şimdi de anime klasiklerinden Spriggan’ı 2022’de yayınlayacağını duyurdu. Platform, Hiroshi Takashige ve Ryoji Minagawa’nın aynı adlı çığır açan mangasının yakında uyarlanması olan Spriggan için yeni bir fragman paylaştı. Akış devi ilk olarak 2019’da animeyi alacağını duyurmuştu ve bugün animeyi 2021’de yayınlayacağını söyledi.

Netflix klasik manga serisi 'Spriggan'ın animesini sunacak

Ancak koronavirüs salgını yüzünden geciken her şey gibi bu anime de gecikti. 2021’de gelmesi planlanan yapım, virüs sebebiyle gelecek gecikmeler yüzünden ancak 2022’de gelebilecek. Spriggan’ın koronavirüs pandemisi ile ilgili üretim gecikmeleri yaşadığı açıklandı. Animenin gelecek yıl piyasaya çıkması planlanıyor. Spriggan mangası 1989 ve 1996 yılları arasında yayınlandı ve en son 1998’de Katsuhiro Otomo tarafından yönetilen bir filme uyarlandı. Netflix platformunda yayınlanacak bu seri, Batı’daki anime hayranlarının çoğuna tanıdık gelmeyebilir, ancak manga kültürünü takip ediyorsanız bu seriyi yakından tanıyor olmanız muhtemel. Dahası animenin görsellerinin harika olacağı şimdiden belli çünkü Jojo’s Bizare Adventure‘ın arkasındaki stüdyo olan David Productions, projeyi üstlenen stüdyo olacak. Attack on Titan gibi yapımlarda da emeği olan isimler bu anime yapımında da karşımıza çıkacak. Animenin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bilgi ve iletişim teknolojileri gelecekten umutlu: Sektör ciddi büyüme yakaladı