Fifa 22 geliyor! EA Sports müjdeyi verdi

Fifa 22 geliyor! EA Sports müjdeyi verdi

Dünyanın dört bir yanında ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Fifa oyunu çok yakında gelebilir. EA Sports, resmi Twitter hesabında Fifa 22 oyununun gelişine işaret eden kısa bir video yayınladı.

Yedi saniyelik kısa video bile oyun tutkunlarını heyecanlandırmaya yetti. Dünyanın en popüler futbol simulasyon oyunlarından olan Fifa 22 çok yakında gelebilir. Daha önceki Fifa oyunlarının sonbaharda piyasaya çıktığı göz önünde bulundurulursa bu oyunun da Eylül ayında gelmesi bekleniyor diyebiliriz.

Fifa 22 geliyor! EA Sports müjdeyi verdi

Geçtiğimiz günlerde popüler oyunun kapak fotoğtafı da belli olmuştu. Oyunun kapağını Kylian Mbappe olacak. Fransız futbolcu, 2021 yılında da FIFA 21’in kapak yıldızı seçilmişti. Bu durum bu yıl da değişmedi. Bu yıl futbol severler için heyecanlı bir yıl olacak diyebiliriz çünkü PES oyunu da geliyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncusu olan oyunun 24 Eylül 2021 tarihide piyasaya sürülmesi bekleniyor. EA Sports’un Twitter hesabında yayınladığı kısa videoda 11 Temmuz tarihine işaret ediliyor. Avrupa Dünya Şampiyonası maçlarının finalinin gerçekleşeceği tarih olan 11 Temmuz’da İngiltere ve İtalya karşı karşıya gelecek. Futbol severler için her açıdan heyecanlı bir gün diyebiliriz. Her yıl olduğu gibi FIFA 22’nin standart sürümü 60 dolar civarında satılacak. Oyunun bir üst sürümleri ise yüksek ihtimalle daha pahalı olacak.  EA’nin Türkiye’ye özel bir fiyat yapıp yapmayacağı ise henüz belli değil.

Bilgi ve iletişim teknolojileri gelecekten umutlu: Sektör ciddi büyüme yakaladı