Netflix en çok izlenen içerikler bakın hangileri oldu

netflix

Dijital yayın platformları içinde en popüleri Netflix tarihinin en çok izlenen 5 dizisi açıklandı. Rekor kıran izleme oranıyla listede ilk sırayı The Witcher alıyor.

76 milyon izlenme gibi rekor bir rakamla en çok izlenen Netflix içeriği, The Witcher oluyor. Yapımı en yüksek bütçeye mal olan dizinin birinci sırada yer alması şaşırtıcı değil. Başrolünde Henry Cavill‘ın yer aldığı proje dünyanın en popüler oyunlarından The Witcher’ın diziye uyarlanmış şekli. Çekimleri İngiltere’de devam eden dizinin ikinci sezonunun 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. The Witcher izlenme oranıyla, adından en çok söz ettiren La Casa De Papel’i bile geride bıraktı. İspanya yapımı dizi listede ikinci sırada yer aldı. Son sezonu ise bu yıl yayınlanacak. Üçüncü sırada ise 64 milyon izlenmeyle Stranger Things yer alıyor. Dördünce sırada ise Tiger King var. Listenin beşinci sırasında ise kısa süre önce yayınlanmasına rağmen 63 milyon izlenme alan Bridgerton var. Gelin listenin ilk beş dizisinin içeriklerine bakalım.

Netflix izlenme rekorları dizisi The Witcher

netflix en çok izlenenler

Popüler oyundan uyarlanan The Witcher’ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak veriyor. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

La Casa de Papel

netflix en çok izlenenler

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

3- Stranger Things

netflix en çok izlenenler

80’li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono’yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

4- Tiger King

netflix en çok izlenen

Bir hayvanat bahçesi sahibi, büyük kedi yetiştiriciliğinin yeraltı dünyasındaki eksantrik karakterler arasında geçen bir gerçek kiralık katil öyküsünü anlatıyor.

5 – Bridgerton

netflix en çok izlenen

Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. Dizi, Julia Quinn‘in çok satan romanlarından esinlendi.

Türkiye’de WhatsApp alternatifi uygulamalar: En çok indirilenler bakın hangileri oldu!