YouTuber Merve Boluğur bakın bu defa ne yapacak

YouTuber Merve Boluğur

Son dönemlerin en çok konuşulanları arasında yer alan YouTuber Merve Boluğur, bu sefer yine ortalığı karıştıracak açıklamalar yaptı. İşte merak edilen bütün detaylar.

YouTuber Merve Boluğur, son dönemlerde yeni yeni işler deniyor. Bazı ünlü isimlerin YouTube macerasına başlaması zaten bilinen birşeydi. Hatta son dönemlerde TV ve YouTube neredeyse birbirinden ayrılmaz hale geldi. Bunlar içerisinde belki de en çok tanınanlardan birisi Merve Boluğur oldu.

Şu anda kanalında yalnızca 3 video var ve bu iyi bir başlangıç sayılabilir. Ayrıca Boluğur, 27,4 bin abone ve 900 bin civarında toplam izlenme sayısına ulaştı. Peki onun yeni projesi ne olacak?

Merve Boluğur yeni projesi belli oldu

Merve Boluğur tarafından yapılan açıklamalara göre kendisi YouTube platformundan yavaş yavaş uzaklaşacak. Daha doğrusu şu anki video çekme stilini değiştirecek. Bunun yerine çok daha başka bir proje yapmayı düşünüyor.

YouTuber Merve Boluğur

Merve Boluğur, “Sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda” açıklaması yaparak projesini açıklamış oldu. Aslına bakarsanız onun ilk şarkısının nerede olduğunu kimse bilmiyor. Henüz bir şarkısı yokken “yeni şarkım” demesi biraz ilginç gelebilir.

Türkiye’de YouTube platformu son derece tuhaf bir dinamizmle ayakta kalıyor. Normal şartlarda içerik kalitesi daha ön plandayken biz de kimin video çektiğine bakılıyor. Yani isimler biraz daha ön planda. İşte tam da bu nedenle YouTuber olmak isteyen ünlülerin sayısında ciddi bir artış var.

Merve Boluğur tarafından yapılan yeni şarkı açıklamasından sonra Işın Karaca, “Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!” ifadelerini kullanarak durumdan rahatsız olduğunu belirtti. Bakalım ona daha başka kimler tepki gösterecek.