Netflix bu ay dört yeni mobil oyun yayınlayacak

Netflix

Netflix bu ay dört yeni mobil oyun yayınlayarak toplam oyun sayısını 22’ye çıkaracak. Bu oyunlardan biri de yeni Exploding Kittens oyunu olacak.

Bildiğiniz gibi Netflix geçtiğimiz yıl oyun alanına girmek için ilk adımları atmış ve çeşitli mobil oyunlara imza atmıştı. Şirket şu ana kadar bu alanda istediği kadar büyük bir başarı yakalayamamış olsa da bu alandan yakın zamanda vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Şirket, dün bir açıklama yayınlayarak bu ay platformunda oyun severlere dört yeni mobil oyun sunacağını duyurdu. Bu dört oyun arasında, popüler kart oyunundan uyarlanan yeni Exploding Kittens oyunu da yer alıyor. Bu Exploding Kittens oyunu, 2023’te platformda yayınlanacak diziyle de bağlantılı olacak. Yeni Exploding Kittens oyunu 31 Mayıs’ta çıkacak.

netflix oyun 2

Bu ay platformda yayınlanacak bir diğer oyun Dragon Up olacak. East Side Games tarafından geliştirilen Dragon Up, tek kişilik bir macera oyunu. Dragon Up’da oyuncular yeni ejderhalar bulup yetiştirerek krallıklarını kurtarmaya çalışacak.

Üçüncü oyun ise Townsmen: A Kingdom Rebuilt olacak. Alman oyun şirketi HandyGames tarafından geliştirilen Townsmen: A Kingdom Rebuilt’ta oyuncular bir orta çağ şehrini kuracak ve yönetecek. Oyun bu yönüyle Sim City gibi oyunları hatırlatıyor.

Bu ay Netflix tarafından oyun severlere sunulacak son oyun ise Moonlighter olacak. Moonlighter İspanya merkezli oyun şirketi 11 Bit Studios’un imzasını taşıyor. RPG yani rol yapma türündeki oyunda oyun severler gündüzleri kusursuz görünen bir köyde bir mağaza işletiyor. Geceleri ise oyun severler zindanları gezip canavarları öldürüyor ve bir gizemi açığa çıkarmaya çalışıyor.

Bu ay içinde yayınlanacak bu dört yeni mobil oyunla birlikte platformdaki oyun sayısı 22’ye ulaşacak.

iPhone 14’ün selfie kamerasını LG üretecek