Netflix dizisi Bir Başkadır sosyal medyayı salladı

Netflix

Genel olarak Türkiye özelinde ürettiği içeriklerle tepki çeken Netflix, Bir Başkadır ile olumlu eleştiriler aldı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Bilindiği üzere Netflix pek çok ülkede orijinal içeriklere imza atıyor. Daha önce Türkiye için de Atiye ve Hakan Muhafız dizileri yayınlanmıştı. Bu diziler genel itibariyle ortalama eleştiriler almıştı. Fakat kısa bir süre önce yayınlanan Bir Başkadır izleyicilerden tam puan almayı başardı.

Spoiler vermemek adına dizinin içeriğine çok fazla değinmeyeceğiz. Fakat genel itibariyle sosyal medyadaki yorumlara baktığımızda dizinin hayli beğenildiğini görüyoruz. Dolayısıyla Netflix’in bu sefer gerçekten kaliteli bir dizi yarattığını söylemek pek de yanlış olmayacaktır.

Netflix Türkiye

Netflix Bir Başkadır ile büyük ses getirdi

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin her bir bölüm uzunluğu ortalama 40 dakika civarında. Dizinin kadrosuna baktığımızda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Karalar, Settar Tanrıöven, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Bige Önal gibi isimlerin yer aldığını görüyoruz.

Konu olarak duygusal ağırlıklı bir tema ile karşımıza çıkan Bir Başkadır şimdilik Netflix’in trendler listesinde de 1 numarada yer alıyor.

Muhtemelen dizi bir süre daha 1 numarada yer almaya devam edecektir. Çünkü dizi şu anda sosyal medyada fena ses getirmiş durumda. Dolayısıyla insanlar ilk başta bu diziye mesafeli olsalar da sonradan izleme hevesine giriyorlar. Dileriz bu tarz orijinal içeriklerin devamı gelir.

Google rekabet kurumu cezası için konuştu