Netflix Beren Saat ile dizi çekecek!

Beren Saat

Netflix Türkiye’de yeni bir dizi çekeceğini bugün açıkladı. 14 Aralık’ta yayına girecek olan Muhafız dizinin ardından, şimdi de Netflix Beren Saat ile dizi çekecek. İşte detaylar!

Netflix Türkiye ülkemize yatırım yapmaya devam ediyor. 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanacak olan, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü‘nün yer aldığı The Protector (Muhafız) dizisinin ardından bugün bir bomba haber daha geldi.

Beren Saat Netflix ile dizi çekecek

Netflix Türkiye Twitter hesabı üzerinden çok yakında ikinci Türk Netflix orijinal yapımının çekileceği ve başrollerinde Beren Saat‘in oynayacağı açıklandı. Ancak Netflix, dizinin konusu ve yayın tarihi hakkında bir bilgi vermedi.

Türkiye’nin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu dizisinden bir sahneye gönderme yapılarak duyurulan bu haber, Beren Saat hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Netflix iOS uygulamasını yeni özellikler ile güncelledi!

Netflix Türkiye açıklamasında; “Anlıyor musunuz? Gözlerimizin önünde @berensaat ile ikinci Netflix orijinal dizisi çekilecek!” ifadelerine yer verdi. Bakalım Netflix’in nam-ı diğer Bihter Ziyagil ile çekeceği dizi başarılı olabilecek mi?