Netflix Cowboy Bebop dizisi iptal edildi!

Netflix Cowboy Bebop dizisi iptal edildi!

Netflix, Cowboy Bebop animesinin canlı aksiyon uyarlamasını iptal etti. The Hollywood Reporter’a göre Jon Cho’nun Spike Spiegel rolünde yer aldığı dizi ikinci sezon için yenilenmeyecek. Netflix’teki pek çok dizinin devamı gelmese de The Hollywood Reporter, dizinin ani iptalinin nedeni olarak gösterinin kötü karşılanmasını bahane ediyor. İşte detaylar.

Netflix Cowboy Bebop’un incelemeleri genellikle dizinin zayıf ilerlemesini ve ucuz görünen kostümlerin ve setlerin eleştirilmesinden ibaret. Aynı zamanda görünüşe göre dizi 1996 animesini türün en iyi örneklerinden biri yapan şeyin özünü yakalayamadı. Verge’den Andrew Webster, ilk bölümlerde başarısız olduktan sonra gösterinin sonunda büyüdüğünü söylerken, hayranlar tarafından Cowboy Bebop canlı aksiyon dizisi beğeni ile karşılanmadı.

Netflix Cowboy Bebop dizisi iptal edildi!

Canlı aksiyon uyarlaması ilk olarak 2018’de duyurulmuştu, ancak John Cho’nun sette yaşadığı ön çapraz bağ yaralanması ve ardından pandemi nedeniyle üretim yaklaşık bir yıl ertelendi. Haberin ardından Cho, “İyiyim” başlıklı bir GIF ile tweet atmıştı. Cowboy Bebop,  beklentileri yükselten birkaç fragmanı ve bir videosunu yayınladıktan sonra üç hafta önce prömiyer yaptı. Açıkçası Netflix zaten bu canlı aksiyon dizisiyle risk almıştı. Aynı dönemde hem diziyi hem de animesini yayına sokan platform beklentileri yükseltmişti. Genelde bir animenin dizi veya film versiyonu zaten beğeni ile karşılanmaz. Aynı durum daha önce de Death Note serisinde yaşanmıştı.

Bitcoin ve metaverse projeler yeniden yükselebilecek mi? Ünlü analist açıkladı