Neo, yeni Matrix Resurrections klibinde beklentileri yükseltti

Neo, yeni Matrix Resurrections klibinde beklentileri yükseltti

The Matrix Resurrections için yeni bir klip Perşembe akşamı The Game Awards’da yayınlandı. Klipte, Keanu Reeves’in Neo ve Jessica Henwick’in canlandırdığı mavi saçlı bir karakter, Tokyo’ya giden bir trene binmek için bir kapıdan içeri giriyor. Ama sonra, ilk filmden bir klibin oynatıldığı gizemli bir odaya geçiyorlar. Gelin klibin detaylarına bakalım.

Yeni klip, Warner Bros.’un 22 Aralık’ta sinemalarda ve HBO Max’te vizyona girecek olan yeni film için şimdiden yayınladığı bir dizi fragmanın sonuncusu. Neo karakteri uzun yıllar sonra ekranlara geri dönecek. Filmden yeni klipler yayınlandıkça hayranların beklentileri artıyor. Yayınlanan son klipte ana karater Neo’nun geçmişine yolculuk yaptığı bir sahne yer alıyor. Ana karakterimiz “Hala kung fu biliyorum” repliğiyle dikkat çekiyor.

Neo, yeni Matrix Resurrections klibinde beklentileri yükseltti

Yeni yayınlanan bu fragman da hayranların beklentilerini yükseltti. Ancak şu ana kadar yayınlanmış en beğenilen fragman Jefferson Airplane tarafından kapsamlı bir “Beyaz Tavşan” yorumuyla desteklenen fragmandı. Söz konusu video orijinal üçlemeye nostaljik göndermeler ve gelecek destansı aksiyonun ipuçlarıyla doluydu. Matrix’in yayınlanmasına oldukça az kaldı diyebiliriz. Çıktığı ilk 99 yılından bu yana kitlesinden hiçbir şey kaybetmeyen yapımın vizyona dönüşü merakla bekleniyor. Serinin devam filmleri de ilk film kadar başarı elde edememişti. Görünüşe göre ilk filmin eline su dökebilecek bir yapım yok. Ancak gelişen teknoloji ile son film bol aksiyon vaat ediyor.

Bitcoin ve metaverse projeler yeniden yükselebilecek mi? Ünlü analist açıkladı