Netflix Aşk 102 dizisinin çekimlerini durdurdu! Peki, neden?

aşk 102

Netflix dizisi Aşk 101’in devamı olan Aşk 102 dizisi için çekim durdurma kararı alındı. Peki, bu kararın arkasında sebep ne?

Netflix Türkiye’nin Aşk 101 için eşcinsel ilişki mi var diye yaptığı PR çalışması başarılı olmuş ve dizi beklenenden fazla izlenmişti. 1 karesinde bile eşcinsel ilişki bulunmayan Aşk 101’in devamı olan Aşk 102 dizisinin çekimleri bu başarıdan sonra başlanmıştı. Ancak bugün çekimlerin durdurulduğu açıklandı. Peki, neden böyle bir karar alındı?

Netflix 30 günlük deneme kampanyası tekrar başladı

2019’un sonunda ortaya çıkan ve Çin’in dünyadan sakladığı koronavirüs salgını maalesef ki ülkemizi de etkisi altına almış durumda. Bu süreçte bir çok ünlü isim de COVID-19’a yakalanmıştı. Aşk 102’nin baş rol oyuncuları olan İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Kubilay Aka‘nın COVID-19 testlerinin pozitif çıkması ile dizinin çekimleri acilen durdurulmuş.

aşk 102

Dizinin ilk sezonunda başrol oynayan İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın koronavirüse yakalanması oldukça üzücü bir durum. Muhtemelen bu olaydan dolayı dizinin yayın tarihinde bir erteleme yaşanacak.

Netflix Resident Evil dizisi için startı veriyor

Kubilay Aka COVID-19 testinin pozitif çıkması üzerine Twitter hesabından; “Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor.” paylaşımında bulundu. Umarız bu üç değerli oyuncun en kısa süre içerisinde koronavirüsü en az hasar ile atlatır ve sağlıklarına kavuşur.

Aşk 101 konusu

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkıkeşfetmeye başlarlar.