Netflix 30 günlük deneme kampanyası tekrar başladı

TBMM Netflix

Netflix ilk olarak kullanıcılarla buluşmaya başlandığında onlara 30 günlük deneme imkanı sunmuştu. Bu eski kampanya şimdi tekrar devreye girdi.

Netflix beklenmedik, bir kampanya ile kullanıcıların yüzünü güldürecek. Henüz platform tam olarak herkes tarafından bilinmeden, en azından platformu duymayanlar ve denemek isteyebilecekler için 30 gün ücretsiz deneme imkanı sunuyordu. Tabi, zaman ilerledikçe hem bu kampanyanın etkisiyle hem de platformda yayınlanan kaliteli yapımlar sayesinde kullanıcı sayısını kat kat artırdı.

Netflix 30 günlük deneme kampanyası tekrar başladı

İndirime giren PlayStation 4 oyunları

Durum böyle olunca firma 30 günlük deneme kampanyasını sona erdirmişti. Fiyat politikası ise şöyleydi;

Netflix Üyelik Ücretleri;

  • Temel üyelik: 17,99 TL/ay – Tek cihaz, SD çözünürlük.
  • Standart HD: 29,99 TL/ay – İki cihaz, HD çözünürlük.
  • Özel Ultra HD: 41,99 TL/ay – 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük

Son zamanlarda Netflix’de yayınlanan yapımların azlığı veya pandemi döneminde insanların popüler yapımları izlemiş olması nedeniyle üyelik artışında azalma oldu. Mevcut kullanıcılar izledikleri dizilerin devamını izleme nedeniyle üyeliklerini devam ettirmeyi tercih ediyor. Yeni kullanıcıların sayısının artışı bu yüzden düşmüş durumda. Durum böyle olunca firma deneme kampanyasını tekrar başlattı.

Web sayfasını açtığınızda yeni üyeliklere ilk ay için teklif sunulduğunu göreceksiniz. Eğer indirim gözükmüyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyebilir veya tarayıcının çerezlerini silebilirsiniz. Netflix rastgele olarak bazı kişilere 30 gün ücretsiz kampanyası gösterilirken bazılarına da ilk ay 0,20 TL, 1,99 TL, 8,99 TL gibi indirimli teklifler sunuluyor. Çerezleri silerek ilk 30 gün bedava kampanyası için işlem yapabilirsiniz.

Atiye 2. Sezon için Hazır!