Huawei Mate X3 batarya özelliği ile göz dolduracak

Huawei Mate XS 1

Katlanabilir akıllı telefon sektöründe kendini kanıtlamak isteyen Huawei, yeni modelinde çitayı yukarılara taşımanın derdinde.

Huawei Mate X3 batarya özelliği ile göz dolduracak. Huawei, batarya alanında teknolojik bir atılım yaptı ve yeni katlanabilir akıllı telefonu olan Mate X3’ün bataryasını yükselteceğini açıkladı. Ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station‘a göre, Huawei, pil kapasitesini geliştirmek için yüksek silikon anot malzemeleri kullanacak ve tipik değer olarak 5060mAh’ye ulaşacak.

Huawei Mate Xs tamir

Yeni katlanabilir telefon, daha büyük bir ekrana sahip olacak, bu da daha iyi bir batarya ömrü gerektirecek. Şu anda, mobil telefon pillerinin katot malzemesi enerji yoğunluğunu artırma konusunda sınırlarla karşı karşıya. Huawei’nin batarya alanındaki atılımı, daha iyi enerji yoğunluğu ve daha büyük bir batarya kapasitesi sunacak.

Katlanabilir ekranlı telefonlar, standart tablet ve telefonların yerini alabilir mi?

Huawei Mate X3 batarya özelliği ile göz dolduracak

Ancak, Huawei’nin yeni mobil telefonunda kullanılan yüksek silikon anot pilleri bazı teknik zorluklar sunuyor. Büyük bir hacim genleşme katsayısı, düşük ilk şarj ve deşarj verimliliği ve yüksek dirençleri de beraberinde getiriyor. Huawei, genişlemeyi ve dökülmeyi önlemek için karbon kaplamalı yapılar ve yenilikçi esnek polimer bağlayıcıları kullanarak bu zorlukların üstesinden gelmeyi başardı.

Ayrıca, Huawei, lityumun yerini almak için lityum folyo kullanarak ilk şarj ve deşarj verimliliğini %26 arttırdı. Şirket ayrıca silikon anot pillerinde karbon nanotüp teknolojisini de kullandı ve iletkenliği dört kat arttırdı.

Huawei Mate XS 1

Yeni katlanabilir telefonlarda yüksek silikon anot pillerinin kullanımı, geleneksel grafit anot malzemelerine göre %21 daha yüksek enerji yoğunluğu, daha büyük batarya kapasitesi ve daha yüksek enerji yoğunluğu sağlayacaktır. Huawei Mate X3 batarya özelliği ile göz dolduracak.

Giyilebilir teknoloji satışlarında büyük düşüş