2019 Oscar adayları açıklandı

2019 oscar

#İŞBİRLİĞİ

Merakla beklenen 2019 Oscar adayları nihayet netlik kazandı. 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan 91. Oscar Ödülleri için Roma ve The Favourite 10 dalda aday gösterildi.

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri, 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan etkinlikte sahiplerini bulacak.

Bu yıl 91.’si düzenlenecek olan ödül törenine yine dünyanın dört bir yanından ünlü akını olması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce 2019 Oscar aday adayları açıklanmıştı. Açıklanan aday adayları arasında ülkemizi temsil eden Ahlat Ağacı isimli filme yer verilmemişti.

Netflix, Instagram hikayeleri için düğmeye bastı

Nitekim son elemelerden sonra merakla beklenen 2019 Oscar adayları da belli oldu. Tahmin edildiği üzere Roma ve The Favourite, 10 dalda Oscar’a aday gösterildiler.

2019 Oscar adayları listesinde bir sürpriz de Black Panther’den geldi. Genelde Oscar adayları listesinde süper kahraman temalı filmleri görmeye pek alışık değiliz. Fakat Black Panther tam 7 dalda Oscar‘a aday gösterildi. Bu durumun temel nedeninin filmde siyahi oyuncuların başrol oynaması olduğu tahmin ediliyor. ABD ırkçılığı tamamen geride bıraktığını dünyaya göstermek için böyle bir yola başvuruyor olabilir.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019 Oscar adayları listesi ile başbaşa bırakalım.

2019 Oscar adayları tam listesi

(Diğer kategoriler için sayfayı değiştiriniz)

En İyi Film

A Star Is Born
BlacKkKlansman
Black Panther
Green Book
Roma
The Favourite
Bohemian Rhapsody
Vice