Netflix, 2022 için planlarını açıkladı

Netflix, 2022 için planlarını açıkladı

Geçen yıl olduğu gibi, Netflix 2022’de haftada en az bir film yayınlamayı hedefliyor. Şu anda bu yıl için listede 70’den fazla film var ve şirket bunlardan bazılarına bir teaser bile sundu. İşre detaylar.

Netflix 2021 yılında yakaladığı başarıyı devam ettirmeyi hedefliyor. Şirket geçtiğimiz yıl animasyon filmlerine oldukça ağırlık vermişti, ancak bu yıl da normal filmlere ağırlık verilecek gibi görünüyor. Bu filmler arasında Avengers: Endgame yönetmenleri Joe ve Anthony Russo’nun büyük bütçeli gerilim filmi The Gray Man’de de yer alıyor.

Netflix, 2022 için planlarını açıkladı

Judd Apatow, Noah Baumbach, Niki Caro, Sally El Hosaini, Louis Leterrier, Richard Linklater ve Tyler Perry gibi film yapımcılarının projelerinin yanı sıra Dev Patel’in ilk yönetmenlik denemesini görmeyi bekliyoruz. Netflix’in boru hattındaki diğer filmler arasında, Halle Berry (The Mothership) ve Adam Sandler’ın (Spaceman) oynadığı bilim kurgu filmleri ve Matilda’nın yeni bir versiyonu yer alıyor. Her zaman olduğu gibi, bu yılki listede aksiyon, komedi, drama, korku ve aile filmleri de dahil olmak üzere çok çeşitli seçenekler var. Bu nedenle, Netflix’in abonelerinin paralarının karşılığını giderek daha pahalı hale gelen paketlerden aldığından emin olmaya çalışması iyi bir şey. Özellikle Squid Game ile gelen başarının ardından şirket daha fazlasını yapmak için bu yıl da elinden geleni yapacak gibi görünüyor.

Twitter kurucusu Jack Dorsey Facebook hakkında konuştu