NBA Live 19 kapak yıldızı belli oldu!

nba live 19

Futbol oyunları kategorisinde, FIFA serisi ile yıllardır zirvede yer alan EA Sports, aynı şeyi basketbol kategorisinde de gerçekleştirmek istiyor. Peki NBA Live 19 bunun için yeterli bir oyun mu? İşte yanıtı.

Spor oyunları denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan EA Sports, pek çok kategoride zirvede bulunuyor. Buz hokeyinden tutunda, futbola kadar pek çok kategoride EA Sports tarafından geliştirilen yapımların zirvede yer aldığını görebiliriz.

Fakat EA Sports’un oldukça yoğun mesai harcamasına karşın bir türlü zirveye yerleşemediği kategoriler de yok değil. Keza basketbol da bunlardan biri. Uzun yıllardır NBA Live serisi ile bu katergoride NBA 2K serisi ile yarışan EA Sports, henüz 2K Sports’a rakip olabilmiş değil.

NBA Live 19 kapağı için sürpriz isim!

Basketbol tarafında bir türlü 2K Sports’un kalitesine erişmeyi başaramayan EA Sports, bu sene çıkacak olan NBA Live 19 ile bu şanssızlığı aşmak istiyor.

Bunun için reklam ve pazarlama politikasını da gözden geçiren yapımcı ekip, sene içerisinde oynanan pek çok NBA maçında reklam panolarını süslemişti. Nitekim NBA Live 19’un kapak yıldızı da 2018 NBA Ödülleri esnasında açıklandı.

nba live 19

EA Sports tarafından yapılan açıklamada NBA Live serisinin yeni oyununun kapağında Joel Embiid’in olacağı belirtildi.

Philadelphia 76ers’ta forma giyen Joel Embiid son sezonda oldukça parlak bir performans ortaya koymuştu. 2018 All-Star maçında da ilk 5’te forma şansı bulan Kamerunlu basketbolcu, takımının Play-off’a kalmasında da önemli bir rol üstlenmişti.

Bu hafta çıkacak oyunlar