NBA Live 15 Çıkış Tarihi Ertelendi

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Ertelendi

7 Ekim 2014’te NBA 2K15’le aynı gün piyasaya sürülmesi beklenen NBA Live 15’in çıkış tarihinin ertelenediği EA Sports tarafından resmi olarak açıklandı.

EA Sports tarafından geliştirilen ve bir zamanlar oyun dünyasının en başarılı spor oyunları arasında yer alan NBA Live serisi, son yıllarda eski başarısını tekrarlayamadı ve 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K serisinin gerisinde kaldı. Ancak seriyi yeni nesile taşıyacak olan NBA Live 15‘le birlikte bir kez daha zirveye yürümek isteyen EA Sports, NBA 2K15‘le kıyasıya bir rekabete girmeye hazırlanıyor.

NBA-Live-15

Ancak NBA Live cephesinden gelen yeni haberler EA Sports‘un bu yolda önemli bir engelle karşılaşacağını gözler önüne serdi. Daha önce EA Sports tarafından yapılan açıklamada NBA Live 15‘in 7 Ekim’de, yani NBA 2K15’le aynı günde satışa sunulacağı açıklanmış olsa da belirlenen bu tarihe oyun yetiştirilememiş gibi görünüyor. EA Sports tarafından yapılan yeni açıklamayla NBA Live 15’in çıkış tarihinin 28 Ekim’e ertelendiği duyuruldu. Bu ertelemenin iki seri arasındaki rekabeti nasıl etkileyeceği şimdilik bilinmiyor olsa da, halihazırda rakibinin önünde yer alan NBA 2K15’in bir kez daha kazanan taraf olması bekleniyor.

HTC Akıllı Saat Planlarını İptal Etti