NBA 2K15’in Kapağını Süsleyecek İsim Belli Oldu

NBA 2K15in Kapağını Süsleyecek İsim Belli Oldu

2K Sports tarafından yayınlanan resmi açıklamayla, NBA 2K15’in kapağında yer verilecek NBA yıldızı olarak Kevin Durant’in seçildiği açıklandı.

EA Sports tarafından geliştirilen ve bir dönemin en popüler basketbol oyunu olan NBA Live serisinin son yıllarda bekleneni verememesi ve geçtiğimiz yıl itibariyle yeni nesil konsollarla sınırlı kalması, NBA 2K serisini basketbol düşkünü oyunseverlerin bir numaralı tercihi haline getirdi. Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K Sports tarafından yayınlanan NBA 2K serisi bu yıl sonunda piyasaya sürülecek NBA 2K15‘le devam etmeye hazırlanırken, oyunun kapağında hangi yıldız ismin yer alacağı da açıklandı.

NBA_2K15

Her yıl farklı bir NBA yıldızını popüler basketbol oyununun kapağına taşıyan 2K Sports‘un bu yılki tercihi de belli oldu. Geçtiğimiz yıl yayınlanan NBA 2K14‘ün kapağında yer alan LeBron James’ten NBA 2K15‘te koltuğu devralan isim Kevin Durant oldu. Oklahoma City Thunder’ın yıldızı olan Kevin Durant, 2K Sports tarafından alınan bu kararın açıklanmasından bir gün önce NBA’de normal sezonun en değerli oyuncu seçildi.

Yeni Titanfall Oyunları EA Tarafından Doğrulandı