NBA Live 15 Çıkış Tarihi Açıklandı

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Açıklandı

Son yıllarda bekleneni veremeyen NBA Live serisini eski başarılı günlerine döndürmesi beklenen NBA Live 15’in çıkış tarihi EA Sports tarafından açıklandı.

EA Sports tarafından hazırlanan NBA Live serisi bir dönemler oyun dünyasının en beğenilen spor oyunlarından biri olsa da, son yıllarda önemli bir düşüş yaşadı ve bekleneni veremedi. Öte yandan 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K serisinin her geçen yıl kendisini geliştirmesiyle birlikte NBA Live serisi, basketbol oyunlarında bir numara olma ünvanını bir süre önce kaybetti. Ancak tüm bunlara rağmen NBA Live serisinden umudunu kesmeyen EA Sports, NBA Live 15 ile birlikte eski başarısına geri dönmeyi amaçlıyor.

NBA_Live_15

Geçtiğimiz yıl PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak piyasaya sürülen NBA Live 14, her ne kadar beğenilmemiş olsa da seriyi yeni nesil konsollara taşımayı başardı. NBA Live 14’ün açtığı bu yoldan ilerlemeye devam eden EA Sports, NBA Live 15‘in PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak 7 Ekim 2014’te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Daha önceki oyunlarda en önemli eleştiri noktaları olan gerçeklik ve oynanış konusunda önemli yeniliklere gittiklerini belirten EA Sports’un NBA Live 15‘in çıkışı için 7 Ekim’i, yani NBA 2K 15‘in de piyasaya sürüldüğü günü tercih etmesi, stüdyonun yeni oyunla rekabeti kızıştırmayı planladığını gözler önüne serdi.

PlayStation 4 İçin Yeni Özellikler Yolda