NBA 2K19 kapak yıldızı belli oldu!

nba 2k19ş

EA Sports’un kısa süre önce NBA Live 19’un kapak yıldızını açıklamasının ardından, 2K Sports da NBA 2K19 için kapak yıldızını açıkladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Hatırlanacağı üzere 2K Sports kısa süre önce yaptığı açıklamada 2K19 20th Anniversary Edition kapağında LeBron James’in bulunacağını belirtmişti. Oyunun standart sürümünün kapağında hangi ismin olacağı ise açıklanmamıştı. EA Sports’un NBA Live 19’un kapağında yer alacak olan ismi açıklamasının ardından, 2K Sports da sessizliğini bozdu.

NBA 2K19 ön sipariş fiyatıyla cep yakıyor!

Basketbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk seri olan NBA 2K’nın yeni halkası, 11 Eylül’de raflardaki yerini alacak. 2K Sports’un basketbol oyunu söz konusu olduğunda, EA Sports’un çok önünde olduğu inkar edilemez bir gerçek. Zaten bu durum satış rakamlarına da yansımış durumda.

Kısa süre önce EA Sports, NBA Live 19’un kapak yıldızını açıklayarak oyunu ön siparişe sunmuştu. Bu duyurunun ardından 2K Sports’da zaman kaybetmeden 2K19’un kapak yıldızını açıklayıp, oyunu PS Store ve Xbox Store üzerinden ön siparişe sundu.

2K Sports daha önce oyunun özel sürümü olan 20th Anniversary Edition kapağında LeBron James’in bulunacağını açıklamıştı.

Standart sürümde ise Milwaukee Bucks’ın All Star oyuncusu Giannis Antetokounmpo’nun yer alacağı belirtildi.

nba 2k19

Oyunun standart sürümü PS Store üzerinden 319TL, LeBron James’li özel sürümü ise 449TL’den ön siparişe sunulmuş durumda. Görünen o ki bu yıl yeni çıkacak olan bir yapımın 300TL’nin altında fiyatlardan ön siparişe sunulduğunu görmek nasip olmayacak.

NBA Live 19 ön siparişe açıldı!