NBA Live 19 demo yayınlandı

nba live 19

Electronic Arts Sports, önümüzdeki Eylül ayında satışa sunacağı NBA Live 19 için oynanabilir bir demo yayınladı. İşte NBA Live 19 demo hakkındaki detaylar.

Açık konuşmak gerekirse NBA Live serisinin, NBA 2K serisi karşısında pek bir şansı yok. Zira bu durum son yıllardaki satış rakamlarıyla da gün gibi ortada. Fakat Electronic Arts Sports, basketbol oyunu kategorisini tamamen 2K Sports’un eline bırakmak istemiyor. NBA Live serisi satış rakamları bazında ne kadar vasat olursa olsun, öyle ya da böyle yoluna devam ediyor.

Muhtemelen bu sene yayınlanacak olan NBA Live 19’da da EA Sports’un makus talihi değişmeyecektir. Zaten NBA Live 19’un NBA 2K19’dan daha iyi bir oyun olma ihtimali de biraz düşük. Fakat buna deneyip karar vermek en doğrusu olacaktır.

Eğer siz de NBA Live serisine bir şans daha vermeyi düşünüyorsanız, NBA Live 19 demo versiyonunu indirerek oynayabilirsiniz.

NBA Live 19 demo yayınlandı! İndirin!

EA Sports, geçtiğimiz gün NBA Live 19 demo versiyonunu PS4 ve Xbox One sahiplerinin beğenisine sundu. Demoyu PS Store ya da Xbox Store’dan indirebilirsiniz.

Dip not olarak belirtelim. NBA Live 19 demo, PS4’de 15.7GB Xbox One’da ise 18.9GB boyuta sahip. Demoda Boston Celtics – Golden State Warriors karşılaşması oynanabilir durumda olacak. Ayrıca hikaye deneyimi sunması beklenen The Rise modundan bir kuple de demoda oyun severleri bekliyor.

NBA Live 19’un final sürümü 7 Eylül’de raflardaki yerini alacak.