NBA 2K18 ne kadar sattı?

nba 2k18

2K Sports önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulacak olan NBA 2K19 öncesinde, NBA 2K18 satış rakamlarına ilişkin bir bilgilendirme yaptı. İşte detaylar.

Basketbol oyunu denilince genel olarak akla iki seri geliyor. NBA 2K ve NBA Live serisi. Bilindiği üzere NBA 2K serisi 2K Sports tarafından geliştirilirken, NBA Live serisi ise EA Sports imzası taşıyor. EA Sports normal şartlarda oyun geliştirdiği spor dallarında rakipsiz bir firma. Fakat söz konusu basketbol olduğunda bir türlü dikiş tutturabilmiş değiller. Bu durumun temel nedeni ise karşılarında NBA 2K gibi güçlü bir seri olması.

İlk oyunu 1999’da raflardaki yerini alan seri, o günden bu yana oyuncu kitlesini arttırarak yoluna devam ediyor. Zira son çıkan NBA 2K18 satış rakamları da bu durumu belgeler nitelikte.

NBA 2K18 satış rekoru kırdı!

2K Sports tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz Eylül ayında satışa sunulan NBA 2K18 oyunu 10 milyon kopyadan fazla satarak yeni bir rekora imza attı. Şimdiye kadar serinin en çok satan oyunu olan NBA 2K18, toplamda 618.5 milyon saat oynanarak bu alanda da rekor kırdı.

Muhtemelen önümüzdeki 11 Eylül’de satışa sunulacak olan NBA 2K19 da yeni bir rekor kırabilir. 2K Sports’un pek çok yeniliği bir arada oyun severlere sunacak olan NBA 2K19, PC, PS4, Xbox One ve Switch platformları için eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

En iyi cosplay çalışmaları