Volkswagen T-Cross için ilk teaser geldi!

Volkswagen T-Cross

Alman otomotiv devi Volkswagen piyasaya yakın zamanda çıkarmayı planladığı kompakt SUV modeli Volkswagen T-Cross için ilk teaser görüntüsünü yayınladı. İşte tüm dünyada merakla beklenen T-Cross hakkındaki tüm bilinenler.

Alman otomotiv devi Volkswagen, güçlü SUV serisindeki boşlukları doldurmaya devam ediyor. Markanın SUV serisini tamamlayacak olan yeni modeli T-Cross, mevcut T-Roc modelinin hemen altına konumlandırılacak. Merakla beklenen modelin dünya prömiyeri, 2-14 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Paris Motor Show’da gerçekleşecek.

Piyasaya çıkmasıyla markanın en küçük SUV’u olma unvanına sahip olacak T-Cross sadece 4107 mm uzunluğa sahip. Volkswagen küçük boyutunun aksine kullanılan MQB platformunun verimli bir tasarım ortaya çıkardığını belirtiyor. T-Cross kabinindeki geniş oturma alanları, esnek diz mesafesi ve maksimum bagaj kapasitesi ile VW mühendislerinin iç mekanı en üst düzeye çıkardığı biliniyor.

Volkswagen T-Cross, mütevazi boyutları ile ilk defa bir teaser görüntüsü ile ortaya çıktı

Teaser görüntüsü T-Cross’un 4107 mm’lik uzunluğuna rağmen oldukça geniş bir SUV olacağını ortaya koyuyor. Bunu arka tekerlek açıklığından rahatlıkla anlayabiliriz. Öte yandan arka tampon tasarımı ve LED farlar T-Cross’a oldukça agresif bir hava katmış.

Volkswagen T-Cross

T-Cross, Volkswagen’in hali hazırda Avrupa’da sattığı Tiguan, Touareg ve T-Roc gibi güçlü SUV’lara küçük bir alternatif olarak gelecek. Ancak T-Cross Avrupa’ya özel bir model değil. Modelin Çin ve Güney Amerika’da da piyasaya sunulacağını biliniyor. Öte yandan modelin İngiltere’de satışa sunulma olasılığı oldukça düşük.

Volkswagen Atlas Tanoak Konsepti ile New York’a çıkarma yaptı!