8GB RAM’li Honor 10 GT geliyor!

honor 10 gt

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, amiral gemisi modelini revize ediyor. İşte Honor 10 GT özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan olan Huawei, hali hazırda sektörün en çok sevkiyat gerçekleştiren 3. firması konumunda bulunuyor. Fakat Huawei’nin tek başarısı bunula sınırlı değil. Keza Çinli üreticinin sahibi olduğu Honor da sektördeki ağırlığını yavaş yavaş hissettirmeye başlıyor.

Kısa süre önce Türkiye’de de kurumsal faaliyetlerinin startını veren Honor, global bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda model yelpazesini daha da genişletmek isteyen Çinli üretici, geçtiğimiz gün üst segmentteki yeni üyesi Honor 10 GT’yi tanıttı.

Honor 10 GT arttırılmış performansıyla dikkat çekiyor

Hatırlanacağı üzere Honor, Honor 10 modelini geçtiğimiz Mayıs ayında satışa sunmuştu. Huawei tarafından üretilen Kirin 970 yonga setinden güç alan bu model, sistemini 6GB RAM’le destekliyordu.

Fakat Çin’de genel olarak üst segment modellerde 8GB RAM opsiyonu tercih edildiği için, Honor, amiral gemisi modelinde ufak bir güncellemeye gitme kararı aldı.

Honor 10’un RAM kapasitesi 6GB’tan 8GB’ta çıkartılırken, cihaza Huawei’nin kısa süre önce tanıttığı GPU Turbo teknolojisi de eklendi. Çinli üretici bu teknoloji sayesinde cihazın güç tüketiminin yüzde 30 oranında azaldığını, performansının ise yüzde 60 düzeyinde arttığını iddia ediyor.

honor 10 gt

İlk olarak Çin’de satışa sunulması beklenen telefonun 24 Temmuz itibariyle raflardaki yerini alacağı söyleniyor. Honor 10 GT modelinin, global pazarda satışa sunulup, sunulmayacağı ise henüz netleşmiş değil.

Samsung’dan hafızayı ikiye katlayan kampanya