Mortal Kombat filmini sevenlere müjde!

mortal kombat

Deadline’ın bildirdiğine göre Warner Bros. ve New Line, Moon Knight yazarı Jeremy Slater ile Mortal Kombat filminin devamını çekiyor. Pandemi göz önüne alındığında iyi gişe rakamları (dünya çapında 83 milyon dolar) yapan filmin bir hayran kitlesi mevcut.

HBO Max’in geçen Nisan ayında piyasaya çıktığında bugüne kadarki en başarılı filmi olan Mortal Kombat hayranlarıyla tekrar buluşacak. Filmin yapımcıları ayrıca yeni bir Netflix filmi üzerinde çalışıyor. Aynı yapımcılar Netflix için The Umbrella Academy’yi geliştirmişti bu nedenle yapımın umut vaat edici olduğunu söyleyebiliriz. Orijinal film, oyunun şiddeti göz önüne alındığında beklediğiniz kadar kanlı bir görsel sunuyor, ancak senaryo yazarı Greg Russo filme biraz mizah enjekte etmeye çalışmış. Mortal Kombat yönetmeni Simon McQuoid’in tekrar dahil olup olmayacağı bilinmiyor, ancak geçen yıl “taraftarlar bir tane daha isterse” bir devam filminin olabileceğini söyledi.

mortal kombat

İlk film, başka bir devam filmi kurmak için tasarlanmış gibi görünüyordu. Film ortalama olarak yüzde 54 Rotten Tomato eleştirmen puanı aldı, ancak yüzde 86 puan veren izleyiciler tarafından daha fazla takdir edildi. Konu film puanlaması olduğunda artık IMDB yerine Rotten Tomatoes daha çok ilgi görüyor diyebiliriz. Sitenin kritiği düşük olsa da seyirci puanı ile dikkat çeken film umut vaat ediyor. Devam filmi de aynı beklentileri karşılayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Android uygulamaları önümüzdeki ay Windows 11’e geliyor