Müjde! Netflix’e Cem Yılmaz Show geliyor.

ce2

Netflix, içerik konusunda artık kendini aşmış durumda. Birçok film dizi ve Yarışmayı bünyesinde barındırmaya devam ederken yeni içeriklerden de geri kalmıyor ve neyi seçeceğini iyi biliyor.

Müjde! Netflix’e Cem Yılmaz Show geliyor. Bugün Netflix instagram hesabında Cem Yılmaz’ın ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ isimli stand up gösterisini Netflix’de yayınlanacağı açıklandı.

Cem Yılmaz’ın stant up gösterini bilmeyen ve takip etmeyen yoktur. Kendisi bu alanda çığır açmış bir usta. Bu zamana kadar yapmış olduğu stant up gösterileri milyonlara ulaştı ve aylarca konuşuldu. Unutulmayan şakalar, espriler, göndermeler hala konuşuluyor ve güldürmeye devam ediyor. Hal böyle olunca Netflix bu hayran kitlesinden faydalanmayı düşünmüş olacak ki  ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ ı yayınlamaya karar verdi.

Zaten hali hazırda farklı şehirlerde ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ isimli stand up gösterisini yapan Cem Yılmaz, gösterinin Netflix’de yayınlayacağını kendisi de hesabında onayladı. ‘Diaomond Elite Platinum Plus’  gösterisinin tüm hali Netflix platformunda paylaşılacak.

Müjde! Netflix’e Cem Yılmaz Show geliyor

‘’Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?’’ ifadeleri ile Netflix instagram hesabında paylaşılan bu haber hala gösteriyi izlememiş Cem Yılmaz hayranlarını sevindirdi.

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi!

Cem Yılmaz’da Netflix bu güzel haberi duyurduktan sonra kendi instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

‘’Evet arkadaşlar bu repertuarla olan canlı gösterimi bitiriyorum. Son gösterim 31Aralık’ta Netflix’de’’ ifadelerini kullanarak, ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ için son gösterisi olacağını da bildirmiş oldu.

‘Diaomond Elite Platinum Plus’ 31 Aralık’ta Netflix Platformunda izleyiciler ile buluşacak.

Bitcoin kurucusu son mesajında bakın ne söyledi: Satoshi Nakamoto son mesajı