Motorola saatleri geliyor! Moto G, Watch ve Moto One

Yeni Motorola saatleri geliyor! Moto G, Watch ve One

Geçen yıl, Motorola’nın Wear OS ile çalışan ikonik Moto 360 akıllı saati bir geri dönüş yaptı. Ancak cihaz Motorola ortaklarından biri olan eBuyNow tarafından üretilmişti. Görünüşe göre iki şirket, bu yılın sonlarında üç tane daha Moto markalı akıllı saat getirerek ortaklığını genişletiyor. Karşınızda Moto G Watch ve One.

Yeni Motorola saatleri geliyor! Moto G, Watch ve One

Markanın sunduğu gelecekteki cihazların yol haritasını gösteren bir sunumda, bir Haziran sürümü için planlanan Moto G akıllı saati görüldü. Cihaz yüksek ihtimalle bütçe dostu olarak karşımıza çıkacak. Saatin tasarımı hakkında da fikir sahibi olduk. Cihazın tasarımında yanda iki fiziksel düğme bulunan dairesel bir tasar elde edeceğiz. Her şey planlandığı gibi giderse, bir ay sonra Moto Watch ve Moto One cihazlarını piyasaya sürülmüş olarak göreceğiz. Watch, Apple Watch benzeri bir tasarıma sahip olacak, One ise büyük olasılıkla premium teklif olacak.

Yeni Motorola saatleri geliyor! Moto G, Watch ve One

Yatırımcının sunumunda, yukarıda resmedilen giyilebilir cihazlardan hiçbirine benzemeyen ancak 360‘a benzeyen gizemli bir Moto akıllı saat de internete sızdı. Arka tarafında şeffaf bir şasi var ve böylece şarj işlemine göz atmanıza izin veriyor. Her durumda, üretici Qualcomm’u stratejik ortaklarından biri olarak listelediğinden, daha pahalı Motorola saatlerin Snapdragon Wear 4100 platformunu en az 1GB RAM ile kullanması muhtemel.  Snapdragon 3100 daha fazla bütçe teklifleri için kullanılacaktır . Elbette bu cihazların hepsi WearOS çalıştıracak.

Facebook BARS özelliğini duyurdu! Rapçiler sevinecek