Motorola Moto 360 Satışta

Moto 360 Map

Motorola’nın merakla beklenen akıllı saati Moto 360’ın tüm detayları ortaya çıktı ve cihaz satışa sunuldu. 

Motorola akıllı saati Moto 360’ı tanıttı. Ancak özellikle cihazın fiyatı sır gibi saklanıyordu. Son gelen haberlere göre ise cihazın fiyatı belli oldu. Motorola Moto 360’ı sonunda resmi olarak duyurdu ve cihaz hakkında bütün detayları gözler önüne serdi.

 

 

Motorola Moto 360’ın en merak edilen yanı fiyatıydı. Cihazı şuanda Motorola’nın resmi web sitesi üzerinden yaklaşık 250 dolara satışa sunuldu. Cihazın üç farklı modeli bulunuyor; Açık paslanmaz çelik kasa gri deri kayışlı model, açık paslanmaz çelik kasa taş rengi kayışlı model ve koyu paslanmaz çelik kasa siyah kayışlı model.

Moto 360’ın diğer teknik özellikleri ise şöyle; 1.56 inç çözünürlüklü, Gorilla Glass 3 teknolojisine sahip ekran, 30 dakikaya kadar suyun 1 metre altında kalabilme özelliği, 49 gram ağırlık. Bunun yanı sıra cihazda adım ölçer ve nabız ölçer sensörler yer alıyor. Moto 360’da TI OMAP 3 işlemci, 512 MB RAM ve 4 GB depolama alanı bulunuyor.

Öte yandan Motorola’nın iddiasına göre Moto 360’ın şarjı 12 saat gidiyor. Bu da tüm günü rahatça çıkarılabilmesi anlamına geliyor. Cihazda 320 mAh’lik bir batarya bulunuyor.  Son olarak Moto 360’ın Android 4.3 işletim sistemine sahip cihazlar ile uyumlu olarak çalıştığı aktarılıyor.

Google 19 Milyon Dolar Ceza Ödeyecek