Motorola Moto 360 Hakkında Yeni Detaylar

Motorola Moto 360ın Farklı Yüzleri Ortaya Çıktı

Android Wear’ın çıkış ürünleri arasında yer alan Motorola Moto 360 için meraklı bekleyiş sürerken, akıllı saat hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına sağlam bir giriş yapan internet devi Google, giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemini Mart ayında resmi olarak duyurmuştu. Özellikle akıllı saat alanında büyük etki yaratması beklenen Android Wear’ın çıkış cihazları ise LG G Watch ve Motorola Moto 360‘dan oluşuyordu. LG G Watch geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmüş olsa da, Moto 360 için meraklı bekleyiş devam ediyor.

Motorola_Moto_360

Motorola Moto 360 geçtiğimiz aylarda düzenlenen Google I/O 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılmış olsa da, akıllı saatin donanımsal özellikleri hakkında birçok detay merak konusu olmaya devam ediyor. Moto 360‘ın tüm özellikleri ortaya çıkmamış olsa da bir süredir internet dolaşan bazı iddialar Motorola tarafından onaylandı. Resmiyet kazanan bu özelliklerin başında Moto 360’ın bir fitness cihazı olarak da kullanılmasına olanak sağlayan kalp atışı takip etme sensörü geliyor.

Motorola Moto 360‘ın resmiyet kazanan bir diğer özelliği de kablosuz şarj edilebilme teknolojisi oldu. Üstelik kablosuz bir şekilde şarj edilen Moto 360, tam şarj edildiği taktirde yaklaşık 2.5 gün dayanıyor. LG G Watch’un tam şarj edildiği taktirde sadece 1 gün dayanabildiği göz önüne alındığında, Moto 360’ın sarj kapasitesi oldukça etkileyici görünüyor.

Pebble’ın Yeni Akıllı Saati Ortaya Çıktı