Realme GT 5G Geekbench’te göründü!

Realme GT 5G Geekbench'te göründü!

4 Mart’ta gelen Realme GT 5G, önceki söylentileri doğruladı. Cihaz Android 11 ve 12GB RAM ile Geekbench’te göründü.

RMX2202 model kodlu GT 5G, Snapdragon 888 SoC ile geliyor. Realme daha önce akıllı telefonun Snapdragon 888, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 depolama ve 64MP üçlü kamera ile geleceğini doğrulasa da, kıyaslama veritabanı GT 5G’nin diğer özellikleri hakkında bilgi vermedi. Ayrıca, cihaz selfie ünitesi için sol üst köşede bir delik ve altında biyometrik kimlik doğrulama için bir ekran içi parmak izi okuyucusu bulunan Samsung yapımı 120Hz Süper AMOLED bir ekran da içerecek. Bugün erken saatlerde Realme Başkan Yardımcısı Bay Xu Qi Chase, GT 5G’nin yerleşik Dolby Atmos ve stereo hoparlörlere sahip olacağını söyledi.

Realme GT 5G Geekbench'te göründü!

Daha önce paylaşılan posterler Realme GT 5G modelinin tasarımını ortaya çıkarmıştı. Geekbench sızıntılarıyla da cihazın cam arka ve deri varyantlarla geleceği doğrulanmış oldu. GT 5G’nin Weibo’da ortaya çıkan perakende kutusunun görüntüsü de paylaşıldı.

Realme GT 5G Geekbench'te göründü!

Görünüşe göre, cihaz gümüş rengi değil siyah renkli olması dışında Realme X7 Pro’nun paketine benzer bir tasarıma sahip olacak. GT 5G, 2.999 CNY’nin (460 $ / 3.415,64 Türk Lirası) altında fiyatlandırılacak. Resmi açılışı bir haftadan kısa bir süre sonra olan Realme’nin amiral gemisi etrafında heyecan yaratmak için daha fazla teaser görüntüsü sızdırılabilir. Cihaz hakkında sızan tüm bilgiler yakında netlik kazanacak.

Hasan Can Kaya ile Aykut Elmas arasında büyük tartışma yaşandı