Moto 360 2 akıllı saatten yeni fotoğraflar

motorola moto 360 2 fotografi 1

Her yıl şiddeti biraz daha artan giyilebilir teknolojiler konusunda yeni haberler gelmeye devam ediyor. IFA 2015 yaklaşırken Motorola’nın yeni akıllı saati Moto 360 2’den iki yeni fotoğraf geldi. Her iki fotoğrafta ayrı ayrı incelenmesi gereken farklılıklar içeriyor. Motorola Moto 360’ın iki yeni fotoğrafı ve son bilgiler haberimizde.

motorola-moto-360-2-fotografi-1

Akıllı saat konusunda şimdiye kadarki en başarılı model olan Motorola Moto 360, kullanıcılar tarafından oldukça sevildi ve rakiplerini ezdi geçti. Bu başarıdan sonra firmanın modeli yenilemesini beklemek son derece normal. Ortaya çıkan iki yeni fotoğrafta aslında bu doğrultuda. İlk fotoğrafı yukarıda görüyorsunuz. Chicago’da çekildiği iddia edilen fotoğraftaki akıllı saatin yeni bir Motorola ürünü olduğunu gösteren bilgi, üzerindeki tuşun yerinin değişmesi. Söylentilerden bazıları zaten tuşun yerinin değişeceğini yönündeydi. Anlaşılan tam olarak öyle olmuş.

İkinci fotoğrafta ise (aşağıda) Lenovo’nun başkan yardımcısı Chen Xudong’u görüyoruz. Lenovo’nun başkan yardımcısı neden Motorola Moto 360 2 modelini kolunda taşıyor bu bambaşka bir haberin konusu aslında. Gerçek olan şey şu, önümüzdeki hafta Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015’te Motorola, yeni akıllı saati Moto 360 2’yi duyuracak. Android Wear’dan güç alan Moto 360 2, iddialı teknik özellikleri ile akıllı saat sektöründe bir yıl daha hakim olmaya çalışacak. IFA 2015 ve Moto 360 2’nin detayları için takipte kalın.

motorola-moto-360-2-fotografi-2

Android 5 Lollipop’u bilgisayarda çalıştırmak!