Katlanabilir telefon Motorola Razr kanlı canlı karşımızda!

Motorola Razr

Motorola ikonikleşmiş telefonu Razr’ı küllerinden yeniden doğurtacak. Katlanabilir ekranı ile dikkat çeken Motorola Razr kanlı canlı görüntülendi.

Katlanabilir telefon furyasına Samsung, Huawei ve Xiaomi’nin ardından Motorola da katılmak için kolları sıvamış durumda. Bir dönem tasarımı ile kasıp kavuran Razr markasını küllerinden yeniden doğurtacak olan firma, bugün sır gibi sakladığı katlanabilir telefonunun sızmasını nihayet engelleyemedi.

Motorola Razr özellikleri nasıl olacak?

2019 yılı bitmeden tanıtılacak olan telefon, gücünü Qualcomm’un orta segment işlemcisi olan Snapdragon 710 yonga seti ve 4 GB RAM‘den alacak. 6.2 inç büyüklüğünde OLED ekran ile gelecek olan telefonun katlanmış ekranı ise 600 x 800 piksel çözünürlüğünde olacak.

Apple 24 ay taksit ile iPhone satacak!

13 Kasım 2019 tarihinde tanıtılacağı iddia edilen telefonun fiyatı ise 1.500 dolar seviyesinde olacak. Diğer katlanabilir telefonlara baktığımızda bu fiyatın oldukça normal olduğunu söyleyebiliriz. Henüz teoride iyi ama pratikte kötü olan bu katlanabilir telefonların 2-3 yıla tarih olacağını kestirmek zor değil.

Firmalar şu an katlanabilir telefonlar ile elindeki teknolojileri sergiliyor. Ancak bu telefonlar günlük kullanımda maalesef ki beklenen etkiyi yaratmayacak gibi görünüyor. Peki, siz katlanabilir telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sice gelecek katlanabilir telefonlarda mı?

Motorola RazrDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.