Moto 360’ın Halefi Gün Yüzüne Çıktı

Motorola Moto 360ın Farklı Yüzleri Ortaya Çıktı

Şu ana kadar piyasaya sürülen en başarılı akıllı saatler arasında gösterilen Moto 360’ın merakla beklenen halefi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat pazarının cazibesine kapılan firmalar arasında yer alan Amerikalı teknoloji devi Motorola, bu alandaki ilk ürünü olan Moto 360’ı geçtiğimiz yılın son aylarında piyasaya sürdü. Piyadaki birçok akıllı saatin aksine yuvarlak bir ekrana sahip olan Moto 360, lüks bir saatten çok da farklı durmayan şık tasarımıyla teknoloji dünyasının beğenisine kazanmayı başardı ve kullanıcılar tarafından da ilgiyle karşılandı.

Motorola Moto 360'daki Hataları Giderdi

Birçok rakibinin aksine ilk akıllı saatinde şıklığa da önem veren Motorola bu kararının karşılığını aldı ve birçok firmayı hayal kırıklığına uğratan akıllı saat pazarına sağlam bir giriş yaptı. Bu etkileyici başlangıcın ardından akıllı saat pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Motorola, Moto 360‘ın merakla beklenen halefi için ilk adımları atmış gibi görünüyor.

Popüler bir uygulama geliştiricisi tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler, Android Wear işletim sistemini kullanan yeni bir Motorola akıllı saatin yapım aşamasında olduğunu ortaya çıkardı. Şimdilik Smelt kod adıyla anılan bu yeni Motorola akıllı saat hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, akıllı saatin öncülü gibi 320 x 290 çözünürlükte değil 360 x 360 çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor.

Metal Gear Solid Filmi Senaristini Buldu