Motorola Moto S50 Resmen Tanıtıldı

Motorola Moto S50

Motorola kompakt tasarımıyla dikkat çeken yeni orta segment akıllı telefonu Motorola Moto S50’yi resmi olarak tanıttı.

Moto S50 Neo’yu haziran ayında kullanıcılarla buluşturan Motorola, şimdi de bu serinin standart modelini piyasaya sürdü. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Motorola Moto S50, bugün Çin’de düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefona dair merak edilen sorular da cevap bulmuş oldu.

Motorola’nın yeni orta segment telefonu, kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. Öte yandan daha önce gelen sızıntılarda da söylendiği gibi standart modelin haziran ayında çıkan Neo modeliyle oldukça benzer olduğu görülüyor.

motorola moto 50 2

Motorola Moto S50, 6.36 inçlik LTPO pOLED bir ekrana sahip  FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 32 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü arka kamera karşılıyor. 50 megapiksellik ana lense, 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 10 megapiksellik telefoto kamera eşlik eşlik ediyor.

Moto S50, MediaTek’in Dimensity 7300 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 256 ve 512 GB. Telefon 4310 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 68W.

Moto S50 amiral gemisi bir model olsa da özellikleriyle tam bir amiral gemisi katili olacak gibi duruyor. Telefonun 256 GB versiyonu 310 dolara, 512 GB versiyonu ise 350 dolara satışa sunulacak.

Huawei Mate XT: Üç Kez Katlanabilen İlk Telefon