Moto S50 Neo Piyasaya Sürüldü

Moto S50 Neo

Motorola, yeni orta segment telefonu Moto S50 Neo’yu piyasaya sürdü. Yarın satışa sunulacak olan telefon, Snapdragon 6s Gen 3’ten güç alıyor.

Son günlerde daha çok Razr telefonlarıyla gündemi meşgul eden Motorola, dün farklı bir telefonu daha piyasaya sürdü. Şirketin yeni orta segment telefonu Moto S50 Neo, sessiz sedasız piyasaya sürüldü.

Motorola’nın yeni orta segment telefonu Snapdragon 6s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara yine iki seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB.

Telefon 6.7 inçlik pOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 32 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi çift kamera karşılıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX882. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Moto S50 Neo 2

Moto S50 Neo’da 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 30 W. Telefon, gri, zeytin yeşili ve sörf mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle geliyor. İşletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14.

Telefonun en düşük versiyonu 192 dolara, en üst versiyonu ise yaklaşık 261 dolara raflardaki yerini alacak. Telefonun satışları Çin’de 28 Haziran’da başlayacak. Global lansmanı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Realme GT 6’nın Daha Gelişmiş Bir Versiyonu Geliyor