Motorola Edge 50 Ultra Resmen Tanıtıldı

Motorola Edge 50 Ultra

Motorola, merakla beklenen yeni telefonu Motorola Edge 50 Ultra’yı resmi olarak tanıttı. Ultra bu serideki diğer modellerden çok daha üstün bir telefon.

Motorola, bu ayın başında piyasaya sürdüğü Edge 50 Pro ile başlattığı Edge 50 serisini bugün resmi olarak tanıttı. Motorola tarafından bugün düzenlenen etkinlikte tanıtılan telefonlardan biri de merakla beklenen Motorola Edge 50 Ultra oldu. İsminden de anlaşılacağı üzere bu serinin en gelişmiş modeli olan Edge 50 Ultra, özellikle kamera özellikleriyle oldukça iddialı geliyor.

Motorola Edge 50 Ultra, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanıyor. Qualcomm’un kısa süre önce çıkardığı bu yonga seti, amiral gemisi modellerde kullanılan Snapdragon 8 Gen 3’le neredeyse aynı performansı sunan, daha düşük maliyetli bir yonga seti. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 512 GB ya da 1 TB.

Motorola Edge 50 Ultra

Motorola Edge 50 Ultra, 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekrana sahip. Bu AMOLED ekranın çözünürlüğü 1220p, yenilenme hızı ise 144 Hz. Ekranın üzerindeki selfie kamerası 50 megapiksellik bir sensör kullanıyor.

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi OIS özellikli 50 megapiksellik bir sensör kullanıyor. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 64 megapiksellik periskop kamera eşlik ediyor. 3x optik zoom özelliğine sahip 72mm’lik bu periskop lens, telefonun kamerasını da benzer bir modellerin bir adım önüne koyuyor.

Son olarak bataryaya geldiğimizde karşımıza 4500 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryada 125 W TurboPower hızlı şarj ve 50 W kablosuz şarj özellikleri bulunuyor.

PlayStation 5 Pro’nun Yolda Olduğu Artık Kesinleşti