Motorola Edge 50 Ultra’nın Görselleri Sızdırıldı

Motorola Edge 50 Ultra

Önümüzdeki ayın başında resmi olarak tanıtılacak olan Motorola Edge 50 Ultra’nın sızdırılan görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Motorola’nın 3 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkaracağı bir süredir biliniyor. Daha önce gelen bilgiler sayesinde bu telefonlardan ikisinin Motorola Edge 50 Pro ve Edge 50 Fusion olacağı ortaya çıkmıştı. Görünen o ki bu etkinlikte onlara üçüncü bir model daha eşlik edecek. Bu üçüncü model de Motorola Edge 50 Ultra olacak. Telefonun dün sızdırılan yeni görsellerinde 3 Nisan tarihinin görünmesi, onun da Pro ve Fusion modelleriyle birlikte tanıtılacağını gösteriyor.

Motorola Edge 50 Ultra, bu serinin en etkileyici modeli olacak. Gelen bilgilere göre telefon, kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacak. Snapdragon 8 Gen 3’ün biraz daha düşük versiyonu olan bu yonga seti, yine de piyasadaki en iyilerden biri.

Telefonun teknik özellikleri tamamıyla netlik kazanmamış olsa da kamera özellikler büyük ölçüde ortaya çıkmış durumda. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 12 mm’lik geniş açılı lens ile 72 mm’lik periskop kamera eşlik edecek. Bu periskop kamera muhtemelen 3x optik zoom özelliğine sahip olacak.

Motorola Edge 50 Ultra’nın fiyatı henüz açıklanmamış olsa da yaklaşık 999 dolar bandında bir fiyatla raflardaki yerini alması bekleniyor. Tüm bu detaylar, telefon 3 Nisan’da resmi olarak tanıtıldığında netlik kazanacaktır.

Motorola Edge 50 Ultra

Apple Bir Günde 113 Milyar Dolar Kaybetti