Motorola 4 farklı modelle geliyor!

Motorola 200 megapiksel

Cep telefonu sektörünün öncülerinden olan ABD merkezli iletişim şirketi Motorola ilk serisi olan Edge serisine yeni modeller eklemeyi düşünüyor.

Motorola 4 farklı modelle geliyor! Şimdiye kadar Edge 30 Pro dahil olmak üzere birçok Edge modeli piyasaya sürüldü. Beklenen yeni modelin yakında dünya çapında Motorola Edge 30 Ultra ve Çin’de X30 Pro olarak pazarlanacak olan “Frontier” adlı model kodunu geride bırakması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre bu yıl içinde dört Edge modelinin çıkması bekleniyor.

Edge 30 Ultra’nın Samsung’un ISOCELL HP1’i olan 200 MP’lik bir ana kameraya sahip olması bekleniyor. Piyasaya sürüldüğünde en yüksek çözünürlüklü akıllı telefon kamerası olacağı iddia ediliyor. Ön yükleme yapmak için OIS’ye sahip olacak olan modelde ek kameralar, 50 MP ultra geniş ve 12 MP telefoto (2x) kameralar ve ayrıca 60 MP selfie kamerası yer alması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 1+ yonga seti tarafından desteklendiği söylenen model 8/12 GB LPDDR RAM ve 128/256 GB UFS 3.1 depolama alanı ile eşleştirilecek. 6.67” P-OLED ekranın 144 Hz yenileme hızı sunması gerekirken, 4.500 mAh pilin bir Motorola yöneticisi tarafından tanıtılan 125W şarj cihazını desteklediği söyleniyor.

Motorola 4 farklı modelle geliyor!

Bu yıl içinde çıkması beklenen ikinci modelin Motorola Edge 30 “Dubai” olacağı iddia ediliyor. Bu model 144 Hz P-OLED ekran (6.55”, FHD+), 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş ve 2 MP derinlik sensörü ve ön tarafta 32 MP atıcı sunacak. Bataryası 4.020 mAh kapasiteye sahip olacak ancak şarj konusunda henüz bir bilgi yok.

motorola

Motorola’nın piyasaya süreceği iddia edilen üçüncü modeli Dubai+ modeli ortaya çıkacak ancak modelin pazar adı ve teknik detayları henüz bilinmiyor.

Dördüncü bir model, muhtemelen Motorola Edge 30 Lite “Miami” olarak karşımıza çıkacak. Bu, 6.28” P-OLED ekran (FHD+, 120 Hz) ve 4.020 mAh pil ile gelecek. İddiaya göre modelin 7 mm’den daha ince olması bekleniyor. Lite, Snapdragon 695 tarafından desteklenecek. Kameralara gelince, arkada 64+13 MP ikili kurulum ve ön yüzde 13 MP tek kamera olacak.

Motorola, LG‘nin piyasadan çekilmesinden sonra şu anda ABD’deki en büyük üçüncü üretici konumunda bulunuyor. ABD merkezli akıllı telefon üreticisi Motorola’nın Avrupa ve Güney Amerika’da da yerleşik bir varlığı var bu nedenle bu pazarlarda yeni Edge modellerini görmeyi bekliyoruz.

FedEx, gelecek yıl otonom kargo uçuşları test edecek