Motorin ve benzin zamma doymuyor! Bir zam daha!

FBlwslYWYAYa75w

Motorin ve Benzinin litre fiyatına bir zam daha geliyor. İşte zammın detayları!

Motorin ve benzin zamma doymuyor! Bir zam daha! Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sonrasında brent petrol fiyatları dur durak bilmiyor. Sürekli olarak artan petrol fiyatları ise maalesef ki nihai tüketiciye yani bizlere zam olarak yansıyor. Bildiğiniz gibi Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri üst üste benzin ve motorine yeni zamlar gelmişti. Hafta sonu soluklanan yakıt fiyatları yeni haftaya da oldukça hızlı girdi. Son olarak dün geceden itibaren yeni zamlı fiyatlar pompa fiyatına yansıtıldı.

otomobil satışları 2

Motorin ve benzin zamma doymuyor! Bir zam daha!

Ortaya çıkan haberlere göre motorin ve benzine bir zam daha geliyor. Edinilen bilgiler motorine 2 lira 34 kuruş, benzine ise 1 lira 12 kuruşluk zamların geleceği yönünde. Bu gece yarısından itibaren yapılacak olan zam, pompa fiyatlarına da yansıyacak. Aslına bakarsanız bu fiyat güncellemeleri ilerleyen günlerde devam edebilir. Zira savaş şartlarında petrol fiyatlarının nereye gidebileceğini kimse kestiremiyor. Korkulan konu ise brent petrol fiyatlarının 150 dolar seviyesine kadar yükselmesi.

Türkiye’de sıfır otomobil fiyatları zaten oldukça yüksek durumda. Şimdi de yakıt fiyatları cep yakıyor. Dolayısıyla otomobile binmek maalesef ki bir lüks haline geldi. Hatta trafiğin bile azaldığını söylemek mümkün. Umarız yakın zamanda savaş bir an önce durur ve yerini barış alır. Zira savaşın ülkemize olan etkileri ciddi derecede diyebiliriz. Hem yağ konusu hem de yakıt fiyatları konusu şimdiye kadar Türkiye’nin başını yeteri kadar ağrıttı. Hatta savaş devam ederse ağrıtmaya da devam edecek gibi görünüyor.

Instagram Türk yıldızın fotoğrafını kaldırdı!