Moto Tab G84 görselleri sızdırıldı

Moto Tab G84

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni tableti Moto Tab G84’ün sızdırılan ilk görseller, tabletin tasarımının tüm detaylarıyla görülmesini sağladı.

Çinli telefon üreticisi Lenovo’nun çatısı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Motorola, bir yandan akıllı telefonlarına yenilerini eklerken, bir yandan da tablet PC seçkisini çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu hafta sızdırılan görseller, şirketin çok yakında tabletlerine bir yenisini daha ekleyeceğini gösteriyor. Şirketin çok yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni tableti Moto Tab G84, bu hafta sızdırılan ilk görselleriyle yüzünü gösterdi.

Moto Tab G84’ün sızdırılan bu ilk görsellerinin yanında tabletin teknik özelliklerine dair herhangi bir detay paylaşılmamış olsa da, sızdırılan bu görsellerde dikkat çeken bazı detaylar tabletin teknik özellikleri hakkında ilk bilgilerin de ortaya çıkmasını sağlıyor.Moto Tab G84

Motorola’nın yeni tableti 8 megapiksellik bir kameraya sahip. Ayrıca tabletin bir elektronik kalemle birlikte kullanılabileceği ve manyetik klavye desteği olduğu görülüyor. Çünkü tabletin arka tarafında elektronik kalemin otomatik olarak yapışacağı manyetik bir alan var. Tab G84’ün sızdırılan bu ilk görsellerinde dikkat çeken bir diğer detay da 2×2 JBL hoparlörler. Ayrıca bu hoparlörlerde Dolby Audio desteği olması da dikkat çekiyor. Sızdırılan bu görsellerde tabletin bir selfie kamerasına da sahip olduğu görülüyor ama bu selfie kamerasının özellikleri hakkında elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Moto Tab G84 2

Motorola’nın yeni tabletini ne zaman piyasaya süreceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak tabletin ilk görsellerinin ortaya çıkmış olması çıkışının yaklaştığını düşündürüyor.

iPhone 15 siparişleri iPhone 14’ün önünde seyrediyor