Samsung Galaxy Tab S3’ün Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Tab S3 özellikleri

Geçtiğimiz ay TENAA’dan sertifika alırken görülen Samsung Galaxy Tab S3, bugün sızdırılan görüntülerle bir kez da yüzünü gösterdi. Tabletin çok yakında tanıtılması bekleniyor.

Şu sıralar Samsung’un en merak edilen yeni cihazı Galaxy Note 7. Ancak Galaxy Note serisinin yeni üyesi şirketin çok yakında piyasaya çıkaracağı tek yeni cihaz değil. Güney Koreli teknoloji devi aynı zamanda yeni bir tablet de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Bu tablet Samsung Galaxy Tab S3 olacak. Çok yakında resmen tanıtılması beklenen cihazın ilk görüntüleri internete sızdırıldı.

samsung-galaxy-tab-s3

Sızıntılarıyla meşhur evleaks hesabı tarafından servis edilen görüntülerde Samsung Galaxy Tab S3’ün hem arka hem de ön yüzü açık bir şekilde görülüyor. Genel tasarım açısından Samsung Galaxy Tab S2’den çok da farklı olmayan Tab S3’ün iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacağı gelen bilgiler arasında. Bu renk seçenekleri siyah ve beyaz olacak. Bir ay önce bir benchmark testinde görülen tabletin 9.7 inç ekran, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 8MP arka kamera ve 2MP selfie kamerasına sahip olacağı söyleniyor. Tablet, Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemiyle satışa çıkacak.

Xiaomi İlk Akıllı Saatini Bu Yıl Çıkaracak