Moto S50 Performans Testinde Görüldü

Moto S50 Neo

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Moto S50 performans testinde görüldü; Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Moto S50 Neo’yu haziran ayında piyasaya süren Motorola, şimdi de bu serinin standart modelini kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Motorola yeni telefonun henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özelliklerini şimdiden öğrenme şansı yakaladık. Moto S50 dün de Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, geçtiğimiz günlerde sızdırılan teknik özellikleri doğrulamış oldu.

Şu ana kadar gelen sızıntıların da ortaya koyduğu üzere, Moto S50 aslında Motorola Edge 50 Neo ile neredeyse birebir aynı olacak. Dün resmi olarak tanıtılan Edge 50 Neo, global pazara S50 olarak sunulacak.

Moto S50 1

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre Motorola S50, 6.36 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekranın üzerinde 32 megapiksellik selfie kamerası yer alacak. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü arka kamera karşılayacak. 50 megapiksellik ana lense, 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 10 megapiksellik telefoto kamera eşlik eşlik edecek.

Geekbench’te yer alan bilgiler, telefonun Dimensity 7300 yonga setinden güç alacağı yönündeki sızıntıları doğruluyor. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonda 4310 mAh’lık bir batarya bulunuyor ama muhtemelen bu batarya telefon piyasaya sürülürken 4400 mAh olarak duyurulacaktır. Öte yandan bu bataryanın şarj hızının ise 68 W olacağı söyleniyor.

Amazon Prime Gaming, İki Yüzüklerin Efendisi Oyununu Ücretsiz Veriyor