OPPO Find X8’in Yeni Görselleri Sızdırıldı

Oppo Find X8 Ultra

Çok yakında piyasaya sürülecek olan OPPO Find X8’in sızdırılan yeni görselleri, telefonun öncülünden farklı bir tasarıma sahip olacağını gösterdi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, popüler Find X serisini çok yakında yenileyecek. Son haftalarda pek çok sızıntı ve söylentiye konu olan Oppo Find X8 serisi, bu yıl bitmeden piyasaya sürülecek. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız Oppo Find X8 serisi dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun tasarımını daha net bir şekilde görmemizi sağlayan iki yeni görsel sızdırıldı. Sızdırılan bu yeni görseller, Find X8’in öncülüne göre biraz daha farklı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sızdırılan ilk görsel, telefonun öncülüne göre farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Çünkü Oppo Find X8 öncülüne kıyasla çok daha düz bir kamera yuvasına sahip. Ancak telefonun Find X7’den terk farkı bu değil. Kıvrımlı kenarlara sahip olan Find X7’nin aksine Find X8 düz bir tasarıma sahip. Dikkat çeken bir diğer detay da telefonun sağ kenarının alt tarafında bulunan ekstra tuş oluyor. Quick Button olarak anılan bu tuşun iPhone 16’daki Capture Button’a benzer bir fonksiyona sahip olacağı söyleniyor.

OPPO Find X8

Oppo Find X8 ve Find X8 Pro, MediaTek’in Dimensity 9400 yonga setini kullanacak. Bu sonbaharda çıkacak Snapdragon 8 Gen 4 ise Ultra modeline saklanacak. Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Find X8, 1.5K çözünürlükte düz bir ekrana sahip olacak. Pro modelinin ekranı da 1.5K olacak ama onda kıvrımlı ekran kullanılacak. Ultra modelinde ise 2K çözünürlükte bir ekran bulunacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde de Find X8’in 6.5 inçlik OLED bir ekrana sahip olacağı; 1.5K çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony bir sensör kullanacak. Ona eşlik eden iki yardımcı kameradan biri, 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto bir kamera olacak.

Yine Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Find X8’de 5600 mAh’lık bir batarya bulunacak. Pro modelinin bataryası ise 5700 mAh olacak. Ultra modelinde ise 6100-6200 mAh’lık etkileyici bir batarya olacağı söyleniyor.

OPPO Find X8 2

Amazon Prime Gaming, İki Yüzüklerin Efendisi Oyununu Ücretsiz Veriyor