Moto G42 Geekbench testinde görüldü

Moto G42

Motorola’nın yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Moto G42, Geekbench performans testinden geçerken görüldü.

Motorola’nın her geçen gün biraz daha büyüyen G serisine yakında yeni bir telefon daha katılacak. Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G42’yi önümüzdeki bir iki hafta içinde resmi olarak tanıtıp kısa süre sonra da piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu ayın başında sızdırılan görselleri sayesinde tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladığımız telefon, bu kez de Geekbench performans testinden geçerek görüldü. Geekbench’te yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Moto G42

Geekbench’te yer alan bilgiler, Moto G42’nin Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Testten geçirilen prototipin 4 GB RAM’e sahip olduğu görülüyor. Ancak telefonun 6 GB RAM’e sahip ikinci bir versiyonu da olabilir. Çünkü bildiğiniz gibi bugün artık pek çok telefon birden fazla RAM ve dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulabiliyor.

Son olarak telefonun AMOLED bir ekrana sahip olacağı ve Android 12 işletim sistemiyle satışa sunulacağı görülüyor.

G42, adından da anlaşılacağı üzere geçtiğimiz yılın kasım ayında duyurulan Moto G41’in halefi. Hatırlayacağınız gibi kasım ayında tanıtılan telefonun çıkışı ocak ayına kalmıştı. Bu yüzden G41 ile G42’nin çıkışı arasındaki süre ilk başta beklenenden de kısa olacak. Tabii G42 de selefi gibi bir gecikme yaşamazsa.

Starfield çıkış tarihi hakkında yeni detaylar paylaşıldı