Mortal Kombat vs. DC filmi gerçek olabilirmiş

Mortal Kombat vs. DC

Senarist Jeremy Adams, Mortal Kombat karakterleri ile DC kahramanlarını karşı karşıya getirecek bir film için Warner Bros.’a teklif götürüldüğünü açıkladı.

Şu sıralar New York’ta Comic-Con etkinliği düzenleniyor. New York Comic-Con, San Diego’da düzenlenen asıl Comic-Con kadar büyük olmasa da o da bazı önemli duyurulara ve etkinliklere sahne oluyor. Bu etkinliğe katılan isimlerden biri olan senarist Jeremy Adams, ilginç bir açıklamaya imza attı. Daha önce hem Mortal Kombat hem de DC için animasyon filmlerine imza atan Jeremy Adams, Mortal Kombat karakterleri ile DC kahramanlarını karşı karşıya getirecek bir film için Warner Bros. Discovery stüdyosuna bir teklif götürüldüğünü, ancak stüdyonun bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Adams, gerçekleşseydi bu filmin animasyon türünde olacağını söyledi.

Mortal Kombat Arcade oyun kabini yakında satışa sunulacak

Mortal Kombat evreni ile DC ilk bakışta birbirinden tamamen bağımsız iki franchise gibi görünse de aslında bu iki evren daha önce bir araya gelmişti. 2008 yılında bu iki evrenin karakterlerini karşı karşıya getiren bir dövüş oyunu PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak satılmıştı. Bundan sonra da DC karakterleri zaman zaman dövüş oyunu evrenine konuk oldu. O yüzden bu iki evren aslında birbirine çok da uzak değil.

Öte yandan her iki serinin de hakları Warner Bros. Discovery’nin elinde. Zaten bu yüzden oyunseverler böyle bir ihtimal üzerinde duruyordu. Jeremy Adams’ın açıklamaları bu fikrin ilk başta düşünüldüğü kadar uçuk olmadığına, aksine ciddi ciddi gündeme geldiğini gösteriyor. Ancak Warner Bros. Discovery’nin bu teklifi geri çevirmiş olması, stüdyonun böyle bir projeye sıcak bakmadığını gösteriyor ki bu da ileride de böyle bir film görme ihtimalimizin çok düşük olduğu anlamına geliyor.

Honor Magic Vs2 resmen tanıtıldı